CÉGTÖRTÉNET

 

Cégünk 2013 nyarán alakult. Családi vállalkozás kaposvári székhellyel és egy telephellyel Gadány községben. A cég vezetője felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkezik, és hosszú évek óta kapcsolatban áll a mezőgazdasággal, inputanyag kereskedelemmel. Ez idő alatt szerzett szakmai és partnerkapcsolatokra alapozva alakult meg a Szuperagro Kft. A cég azóta is folyamatosan fejlődik és bővül.

 

Legnagyobb beszállítóink között Lengyel, Orosz ,Román,Horvát,Litván és Szerb gyárak és vezérképviseletek szerepelnek.

 

Lengyelországban az Azoty csoport a térség meghatározó műtrágya gyártója. A csoport Police-ben található üzeméből származó elsősorban MAS 27%, karbamid, NPK és DAP műtrágyákat forgalmazunk. Lehetőségünk van a gyár folyamatosan gyártás alatt levő (Polifoska 4,6,8,12,M, Polidap) termékeiből havi több ezer tonna értékesítésére megrendelést felvennünk. Cégünk számos olyan terméket kínál vásárlói részére (MAP,DAP, Kálisó, NPK) amelyet részben üzletileg nehezebben elérhető országból szerez be .

 

Lehetőségünk  van még két meghatározó lengyel agrokémiai  kereskedelmi cégtől vásárolni, akik nagyon nagy tételben tudnak biztosítani főleg belorusz, litván és orosz  műtrágyát, amelyet vagy nem gyártanak a környező országokban (NPK 3x16, 10-26-26,stb.., vagy folyamatos ellátási zavarokkal értékesítenek (MAP,DAP, AN34%),stb...

És a teljesség igénye nélkül még néhány általunk forgalmazott műtrágya eredete: Romániából a marosvásárhelyi Azomures( főleg nitrogéntartalmú MAS 27%, karbamid és NPK3x15 komplex műtrágya),Pancevo(CAN,AN 34%),Horvátországból Adriatica Dunav (NPK 3x15)

 

Az általunk forgalmazott granulált termékekről elmondható, hogy a kategóriájában nagyon jó minőségűek és megfizethető áron tudunk a partnereink felé értékesíteni.